Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Utbyggnad i Medelplana

Medelplana område 1

 

Projekteringsarbetet är igång!

Vår målsättning är att grävningsarbetet påbörjas våren 2019, vi håller tummarna för en mild vinter. Ni kommer bli kontaktade av vår projektör när det närmar sig för grävning.

 

Medelplana område 2

 

Området har uppnåt 50%, jättekul tycker vi! Ubyggnad kommer ske i samband med Medelplana område 1. Ni kommer bli kontaktade av vår projektör när det närmar sig för grävning.


Följande områden har fått möjlighet till fiberanslutning men inte uppnåt till den anslutningsgrad vi kräver. Områderna blir vilande och vi får hoppas att intresset är större vid ett senare tillfälle. Våra nuvarande utbyggnadsplaner beräknas pågå fram till 2020.

Medelplana område 3 - ej uppnåt 50%

Medelplana område 4 - ej uppnåt 50%

 

Allmän info

Torsdag 5 april hade vi ett informationsmöte i Medelplana Bygdegård, inför kommande fiberutbyggnad. Eftersom efterfrågan på fiberanslutning är stor så har vi valt att skicka ut anslutningserbjudande till flera större potentiella utbyggnadsområden samtidigt. Utbyggnad kommer sedan att ske, enligt vårt kösystem under 2018-2020, i de områden där vi får in tillräckligt många beställningar. Vi bygger först där intresset är störst. Förutsättning för utbyggnad i ett område är att minst 50% beställer fiberanslutning.

Det finns fortfarande möjlighet till beställning men inkommer beställning efter att projektering har påbörjats tillkommer 2000kr i etableringsavgift. Inkommer beställning efter att grävmaskinerna har lämnat det aktuella utbyggnadsområdet tillkommer en etableringsavgift på 5000kr och då med leverans i mån av tid.


Vid frågor hör av dig till:

Götene Elförening Kundtjänst
0511-34 15 35