Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Om oss

Öppet nät ger valfrihet och mångfald

Götene Elförening bygger nät för digital datatrafik, det kallar vi för Götene Elförening Fibernät. Fibernätet är ett s.k. öppet nät med ett brett utbud av tjänster inom TV, telefoni och bredband. Med fiberkabel ända fram till lägenheten eller villan blir du som kund inte låst till en speciell leverantör utan kan fritt välja de tjänster som passar dig bäst. Vi erbjuder både dig som privatperson och företagare anslutning. Självklart kan du som har hyresfastighet eller ni som har eget fibernät i förening också ansluta er.

 

Så här fungerar det

Götene Elförening Fibernät erbjuder anslutningar till vårt fibernät och ser till att fastigheter blir anslutna.

För anslutningen betalar fastighetsägaren eller föreningen en engångsavgift. Företag och hushåll betalar däremot ingen löpande abonnemangsavgift till oss, kunden köper de tjänster den vill ha direkt från tjänsteleverantören.

Telia Öppen Fiber®, vår kommunikationsoperatör svarar för aktiv utrustning ute i vårt fibernät och ett brett utbud av tjänsteleverantörer. Respektive tjänsteleverantör ansvarar för sin tjänst och ev. utrustning som krävs för den, t.ex. TV- och telefonibox.

 

Kontakter

Har du frågor angående nyanslutning kontaktar du vår kundtjänst

Kundtjänst är öppet vardagar mellan 8.00 och 16.00.

Lunchstängt 12.00-13.00

Telefon 0511-34 55 40

E-post:

Gör din intresseanmälan : här