Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Här kan du som är konsument teckna avtal.

Konsument är den som har ett nätavtal som fysisk person och avtalet skall avse elanvändning som huvudsakligen faller utanför näringsverksamhet.

Vi uppdaterar våra priser varje vecka.

 

Välj önskat startdatum nedan så ser du priserna som gäller denna vecka.
Kontakta oss för andra startdatum eller om du är Näringsidkare.

Ring vår kundtjänst 0511-34 15 40
Besök oss på Järnvägsgatan 29 i Götene
maila oss: 
kundtjanst@kinnekulleenergi.se

 

Teckna elavtal

Välj datum:
2019-06-01
2019-07-01
2019-08-01

Fast pris – trygghet och kontroll

Med ett fast elprisavtal har du samma pris under hela den tid som du tecknar avtal för. Du kan välja att låsa in priset från 1 år upp till 5 år. Under denna tid påverkas du inte av elhandelsprisets förändringar på elbörsen Nord Pool. I det fasta priset ingår elcertifikat. Ytterligare trygghet får du genom omteckningsrätten. Den ger dig möjligheten att teckna om det fasta avtalet, till ett nytt pris, under avtalstiden om elpriserna skulle bli lägre. Dubbel trygghet alltså. Läs mer om omteckningsrätten i avtalsvillkoren.

Rörligt pris - flexibilitet

Flexibilitet. Följ med i prissvängningarna på den nordiska elhandelsbörsen Nord Pool månad för månad. Detta innebär att du ena månaden kan få ett pris som uppfattas lågt och månaden efter så kan priset vara ett helt annat. Det slutliga månadspriset för både elen och elcertifikaten (läs om detta nedan) vet du först efter varje månad. Du betalar endast inköpspris plus påslag. Du kan självklart byta till ett fast avtal om du vill.